facebook
Înregistrare
Înregistrare
Logare
0 0

Urmărește comenzile ușor, cu un singur click

Găsește rapid pachetul tău cu Zipy
zipy Zipy este eBay, AliExpress, Amazon în română și într-un singur loc
Cumpărături ușoare, chiar și fără înregistrare
Primește actualizări regulate privind locația coletului

Ai febra cumpărăturilor din străinătate?

  • Access rapid la cele mai mari platforme de cumpărături
  • Despăgubire integrală dacă nu primești produsul
  • Prețuri în Lei și servicii de relații cu clienții în limba română
  • Achiziționare simplă cu orice card bancar
Înregistrează-te acum Alătură-te și obține cele mai bune oferte din străinătate selectate atent de echipa noastră
...

Sunt de acord cu Termeni de utilizare și obțineți promoții
Îți mulțumim pentru abonare! Ți-am trimis următorii pași.

Oferte zilnice uimitoare

Afișează mai multe
Se încarcă.... Mai multe produse

Urmărirea comenzii

Prin serviciul nostru de tracking poți urmări comenzile trimise către tine.
Principalul avantaj al sistemului nostru de tracking constă în urmărirea pachetului tău, indiferent de către cine sau de unde a fost trimis.
Verificăm locația pachetului tău apelând la diferitele servicii poștale și de curierat. Ca rezultat, vei obține un rezumat al parcusului comenzii.
Adeseori, vânzătorii din China, de exemplu: AliExpress, trimit pachetele prin China Post, iar în cele din urmă, sunt preluate de către Poșta Română. Dacă vei verifica locația pachetului tău doar prin Poșta Română, nu vei primi informații despre acesta, până când coletul nu va ajunge fizic în România. Prin interfața noastră, îți vei putea urmări comanda, într-o manieră completă și eficientă, chiar și atunci când acesta este încă în străinătate.

Ce este numărul de urmărire?

Un număr de urmărire este un cod care este format, de obicei, din litere și numere, reprezentând un identificator unic al pachetului tău.
Când vânzătorul expediază pachetul, acesta îi va atribui un număr unic de urmărire care îl va însoți pe parcursul călătoriei sale către client.
Numărul de urmărire este aplicat pe ambalaj, și este utilizat de către serviciile poștale și curierat sau cele de transport maritim pentru identificare și control.
Cu ajutorul acestuia, locația poate fi monitorizată atunci când pachetul trece prin centrele de sortare, punctele intermediare și centrele de distribuție.

Cum stii unde se află pachetul?

Aștepți cu nerăbdare să primești coletul? Dorești să aflii pe unde a fost coletul tău și unde este acum?
Pentru a vedea locația coletului, introduu numărul de urmărire primit de la vânzător, în bara de căutare din susul paginii.
Numărul de urmărire al fiecărui pachet se găsește în meniu "Comenzile mele", de pe site și apare în albastru pentru fiecare articol, separat.
Alternativ, poți să dai click pur și simplu pe el iar acest lucru te va duce direct la pagina de urmărire, unde se va efectua o căutare a coletului tău, automat.
Serviciul nostru urmărește cu ușurință locația coletului tău. și poate fi folosit pentru a urmări transporturile în fiecare zi a săptămânii.

Urmărirea coletelor prin - Numărul de urmărire

(Tracking Number)
Serviciul de urmărire a comenzilor de pe site-ul Zipy localizează pachetele expediate din țări precum Statele Unite, China, Israel, Rusia, Europa, Coreea de Sud, Singapore, Japonia și multe altele.

După ce introduci codul de urmărire în câmpul de căutare "Urmărire expediere", vei putea vedea informații despre ultima locație a produsului expediat. Datorită serviciului nostru, poți urmări produsul trimis pe tot parcursul călătoriei spre tine. Chiar și dacă expedierea este făcută din străinătate. ai posiblitatea să accesezi toate acestea simplu și convenabil prin intermediul site-ului nostru.

Poșta Română - Urmărirea

Avem, de asemenea, o listă completă a codurilor poștale România, care îți permite să căuți rapid codul tău poștal atunci când dorești să faci o comandă.

Serviciul nostru va urmări ruta coletului tău 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. În prezent, au fost efectuate peste 100 000 de căutări pentru urmărirea coletelor trimise către România.