Ziua chinezilor single pe Aliexpress 2019

11.11

Te invităm să te alături celui mai mare eveniment de vânzări din acest an!

Incorrect email

Te-am înregistrat! Ofertele calde vor fi trimise la acest e-mail

Platforma comercială Zipy oferă toate articolele vândute pe site-urile AliExpress și alte magazine, în română și într-un singur loc. Folosind site-ul securizat poți să comanzi articole care nu sunt trimise direct în România, să plătești cu cardul local, credit sau debit, să obții asistență locală pentru clienți români și să cumperi fără a fi nevoie să te înregistrezi, toate acestea îți sunt disponibile pe timpul Zilei Chinezilor Single .

Ziua Chinezilor Single se desfășoară în fiecare an pe 11 Noiembrie, o sărbătoare chinezească care s-a dezvoltat în anii 90 ai secolului trecut. În ultimii ani, Ziua Chinezilor Single a devenit o sărbătoare de cumpărături online. În fiecare an, platformele de tranzacționare sparg recordul, iar multi români se alătură celebrării și se bucură de promoții deosebit de valoroase.

Dacă doriți, de asemenea, să profitați de oportunități și să vă bucurați  de abundența de produse la prețuri imbatabile, ar trebui să căutați produsele tip smartphone-uri, gadget-uri, camere video, îmbrăcăminte, aspiratoare robot și o serie de alte elemente de pe site. Platforma Zipy vă oferă toate produsele care sunt vândute pe site-uri de vânzări la mare căutare, cum ar fi eBay, Amazon și AliExpress, pe un singur site, și puteți comanda produse pe care românii nu le pot cumpăra direct de pe diferite site-uri de tranzacționare, din motive cum ar fi transportul restricționat ,etc. Deci ce așteptați? Intrați acum pe site-ul Zipy și începeți să cumpărați produsele cele mai interesante, vândute la prețuri foarte mici cu ocazia Ziua Chinezilor Single.

După cum am menționat, Ziua Chinezilor Single este o sărbătoare care se desfășoară în China în fiecare an, pe 11 Noiembrie. Evenimentul a început la un număr de universități din China, după ce tinerii studenți au dorit să sărbătorească ziua burlacilor la petreceri, la întâlniri de tip "blind-date" și alte evenimente mari. Mulți chinezi se căsătoresc cu această ocazie specială iar cei singuri obișnuiesc să cumpere cadouri pentru ei înșiși cât și altora, astfel încât de-a lungul anilor, Ziua Chinezilor Single a devenit o mare și interesantă sărbătoare de cumpărături. De fapt, oameni din întreaga lume s-au alăturat celebrării de cumpărături online, printre care mulți români, singuri, căsătoriți, tineri sau bătrâni.

Merită să știți: China are mai mulți bărbați decât femei, mulți consideră că este dificil să găsească o pereche. Tradiția spune că oricine sărbătorește pe 11 Noiembrie va primi un partener sau o parteneră în decurs de o lună, până la 11.12. Numărul 1 indică singurătatea, deci nu este de mirare că sărbătoarea a fost stabilită pe 11 noiembrie. O sărbătoare de cumpărături interesantă care durează doar pentru o zi!

Menționăm că ziua chinezilor single se celebrează o dată pe an timp de doar 24 de ore. În ciuda timpului scurt, chinezii profită de vacanță și merg la petreceri uriașe, întâlniri, nunți, diferite tipuri de divertisment și, desigur, cumpărături on-line. După ce site-urile de tranzacționare online au adoptat sărbătoarea, au început serios să folosească oportunitatea pentru a curăța rafturile și de a transforma sărbătoarea în 24 de ore de cumpărături online cu promoții speciale.

Pentru o perioadă scurtă de timp, Ziua Chinezilor Single a devenit o sărbătoare internațională de cumpărături. Tradiția a fost adoptată în întreaga lume, inclusiv în România. Merită să știți că în timpul zilei, puteți achiziționa toate produsele de pe site-ul eBay la prețuri avantajoase. În toate categoriile de produse există reduceri valoroase și ar trebui să profitați de ocazie.

Mulți români se concentrează pe cumpărarea de articole cum ar fi îmbrăcăminte, gadget-uri, electronică, calculatoare și echipamente pentru comunicații și tehnologie. Prin urmare, merită să căutați cele mai atractive oferte de produse populare, cum ar fi smartphone-uri cu reduceri uriașe, camere profi, căști wireless, proiectoare, aspiratoare robotice, imprimante 3D, carduri de memorie și așa mai departe.