Comenzile mele
0
Aliexpress
Aliexpress
eBay
eBay
EU Warehouse
EU Warehouse
Shein
Shein
TEMU
TEMU
Sub
Sub 5 Lei

Politica de expediere, returnarea produsului și anularea comenzilor

 1. Din cele menționate în secțiunea 1, se clarifică utilizatorului că politica de returnare a produselor și de anulare a comenzilor este supusă politicii și legilor țării în care se află vânzătorul și este supusă condițiilor de utilizare a un site de comerț electronic pentru care Zipy oferă serviciul.
 2. Nu este posibil să anulați tranzacția pe site-ul web Zipy după plasarea unei comenzi, inclusiv toate site-urile partenere pentru care site-ul web Zipy oferă servicii.
 3. Produsele și / sau articolele comercializate de vânzătorii afiliați sunt supuse legilor româniei și tot ceea ce implică acest lucru.
 4. Responsabilitatea utilizatorului este de a plăti o taxă de expediere pentru un articol și / sau produs care este returnat vânzătorului și / sau companiei și / sau unui partener al site-ului Zipy.
 5. Dacă există o întârziere la data sosirii comenzilor la adresa furnizată în momentul achiziției, Zipy Holdings Ltd., care operează site-ul web Zipy, trebuie să fie notificat în scris cu privire la o întârziere a comenzii. Întârzierea trebuie notificată nu mai târziu de 40 de zile de la data executării. Comenzi dacă sunt efectuate de pe eBay și dacă comanda este făcută de pe site-ul AliExpress. O notificare scrisă de întârziere a comenzii va ajunge de la client nu mai târziu de câteva zile după ultima oră de sosire a produsului (Zipy va contacta cumpărătorul a site-ului internațional dacă comanda nu este primită până la această dată) În cazul în care se primește un produs defect / diferit decât cel descris, este responsabilitatea clientului să anunțe personalul site-ului aproape de data primirii produsului. Zipy Holdings Ltd. va iniția un proces (în continuare: „Dispută”) împotriva vânzătorului în condițiile protecției cumpărătorului a aceluiași site partener de pe care au fost achiziționate produsele. Zipy Holdings Ltd. nu are nicio responsabilitate pentru returnare a fondurilor și / sau articolelor și / sau a unei decizii finale privind despăgubirea cumpărătorului.
 6. Livrarea produsului se face în conformitate cu politica platformei de la care produsul este comandat și sub responsabilitatea sa. Termenul de livrare variază de la produs la produs în funcție de platforma specifică sau de vânzătorul produsului și apare în detaliile produsului de pe site.
 7. Articole comandate de la Amazon – Deoarece majoritatea produselor de la Amazon nu sunt expediate în România, ci expediate printr-un depozit din SUA, nu este posibil să contactați protecția consumatorului în cazul unei probleme cu un produs și nu este posibil să se returneze și / sau schimb de produse.
 8. În orice aplicație referitoare la un produs / produs defect primit în mod diferit de cel descris, site-ul poate solicita cumpărătorului să trimită produsul înapoi vânzătorului în schimbul unei rambursări complete, costul transportului fiind doar pe cheltuiala cumpărătorului. În orice caz de returnare a unui produs către vânzător, costul transportului va fi pe cheltuiala cumpărătorului, conform politicii site-urilor partenere.
 9. Unele produse eBay nu sunt expediate către România și sunt expediate printr-un depozit terț din SUA înainte de a fi expediate către România. În aceste cazuri, prețul de expediere nu este definitiv și pot exista costuri suplimentare. În acest caz, vom contacta clientul înainte de a efectua comanda. Clientul își rezervă dreptul de a solicita anularea unei comenzi în acest caz și de a primi un credit complet pentru produsul pe care l-a achiziționat.
 10. După primirea confirmării rambursării de pe site-urile partenere pentru achiziționarea articolului(articolelor), Zipy va transfera suma primită (la același curs de schimb sau diferit) în contul de utilizator de pe site, iar utilizatorului i se va permite să utilizați suma primită pentru utilizări viitoare pe site-ul Zipy.
 11. Pentru a apela plata și a o transfera în contul cardului de credit al utilizatorului, utilizatorul trebuie să meargă la pagina de sold și să facă clic pe butonul de credit al soldului. Pentru a evita îndoielile, o rambursare va fi acordată numai utilizatorului care a efectuat achizițiile.
 12. Zipy nu este direct sau indirect responsabil pentru rambursare și / sau suma rambursării primite de la site-urile partenere în orice caz, inclusiv refuz, anulare, urmărire, cheltuieli suplimentare, neplată și multe altele.
 13. Creditul și transferul sumei pe cardul de utilizator vor fi aproximativ între 10 și 14 zile, din ziua în care a fost primită comanda pentru transferul rambursării.
 14. Deși „Bitcoin” și „Cashback” pot fi răscumpărate pe site ca mijloc de plată, în cazul rambursării după plata prin „Bitcoin” și / sau „Cashback”, va fi posibilă utilizarea rambursării primite numai pe site-ul Zipy și suma nu vor fi rambursate. Pentru „Bitcoin” și / sau „Cashback”.