Crăciun și Anul Nou 2018 pe Zipy

Incorrect email

Te-am înregistrat! Ofertele calde vor fi trimise la acest e-mail

Sărbătorile de Crăciun și de Anul Nou au ajuns în sfârșit! Momentul cel mai magic al anului este doar la o respirație adâncă depărtare și acum vă puteți dota pentru sărbători cu reduceri de până la 60% la multe cadouri și decorațiuni festive. Zipy a colectat pentru dvs. toate produsele legate de sărbătorile magice de Crăciun, precum și selecții de cadouri pentru toate sexele și vârstele (de până la 100 de Lei)! De ce să așteptați când puteți economisi timp și bani prin efectuarea achizițiilor dvs. de la Zipy? Sărbători fericite!

Am ajuns în cele mai frumoase momente ale anului după sărbătorile de vară, sărbătorile de Crăciun și Anul Nou. Acest sezon se caracterizează prin bucurie, căldură, dar și dragoste, zâmbete și momente de fericire în familie. Crăciunul este, de asemenea, sezonul preferat al copiilor, deoarece școlile sunt închise, casa este plin de dulciuri și delicatese; Crăciunul este spectaculos, colorat cu decorațiuni și lumini, dornici de a deschide cadourile aduse de Moș Crăciun, rude și prieteni! Crăciunul are semnificația religioasă atât cu nașterea lui Hristos, cât și speranța pentru zile mai bune înaintea noastră.

Decorarea casei este una dintre cele mai importante tradiții ale Crăciunului, atât pentru a crea o atmosferă caldă, cât și pentru a coordona familia intr-un obicei care vă apropie mai mult. Pomul de Crăciun este pregătit, ornamentele sunt plasate de cei mai tineri, iar cei mai în vârstă îi ajută pe copii să ajungă la vârf pentru a pune stelele magice pe vârf, precum și pentru a pune lumini de Crăciun care vor face copacul mai mult impresionant! Pentru idei de decorațiuni, consultați categoria noastră de decor interior și exterior pentru sărbători. Aceste zile suntem din nou copii, bucurându-ne de gustări minunate, cum ar cozonac, sarmale, vin fierbinte, arome tradiționale, dar și ieșire pentru cumpărăturile de cadouri. Cadouri pe care le vom alege pentru toată lumea, pentru copii, pentru familie, pentru prieteni, rude și colegi. Cadouri cu valoare simbolică, dar și cadouri mai scumpe pentru cei mai importanți oameni.

Aceste sărbători sunt perfecte pentru a alege cadouri pentru cei apropiați. Alegerea darului potrivit pentru toată lumea este o experiență dificilă, uneori stresantă, dar și foarte frumoasă și care ne dă o mulțime de satisfacții. Cumpărăturile festive conțin numeroase plimbări cu prietenii și rudele, o mulțime de cercetări pe Internet, precum și bugetul potrivit și dispariția banilor economisiți ... sau aproape. Cadourile, de cele mai multe ori nu trebuie să fie foarte scumpe pentru a impresiona, tot ceea ce este necesar de cele mai multe ori este imaginația și creativitatea, precum și alegerea bazată pe gustul persoanei careia îi trimiteți darul. De exemplu, o carte bună și de calitate, eBay pentru un jucător fanatic, în timp ce un parfum este ideal pentru o fată care îi place să miroase grozav, sau pentru bărbați! Copiii se bucură, de obicei, de jocuri și de gadget-uri electronice după ce sunt impresionați de culori și sunete, precum și de aptitudinile și gândirea critică.

Pentru birou și colegi, este o idee bună să căutați mici daruri ieftine, de până la 5 euro, care vor impresiona și oferi o valoare utilă. Pentru a obține idei, uitați-vă la cadourile Secret Santa pe această pagină și veți fi impresionați. Am pregătit, de asemenea, 3 categorii cu idei minunate pentru cadouri ieftine și accesibile pentru femei, bărbați și pentru copii și sugari de până la 100 de lei. Opțiunea fantastică cu aceste alegeri este suntem siguri că vor rămâne de neuitat. În sfârșit, prin selecțiile noastre puteți găsi nenumarate idei pentru cadouri accesibile pentru toate gusturile, astfel încat puteti salva sute de lei aceste sărbători. Cel mai important lucru este să vă asigurați că veți comanda în scurt timp, deoarece expedierea din afara Uniunii Europene poate dura 2-3 săptămâni.

Sărbători fericite de la echipa Zipy și dorim din tot sufletul în 2019 să vă oferim momente mai bune, mai vii și mai pozitive decât oricare alt an pana în prezent!