Cătălina 6 Mai, 2021 • Timp de citire: 6

De unde putem comanda produse BTS în România?

Trupa BTS cu logo in spate

Trupa BTS este cea mai celebră trupă K-pop. Ei ne-au introdus în lumea K-pop și toată lumea este recunoscătoare. Ești fan K-pop sau în special fan BTS, dar nu ști de unde poți cumpăra produse BTS în România? Copilul tău este fan K-pop sau BTS? Vrei să îl surprinzi cu un cadou special cu accesorii BTS?

Dacă vrei să aflii mai multe informații despre K-pop sau trupa BTS venim în ajutorul tău. K-pop e un gen muzical originar în Coreea de Sud. Caracterizat de mai multe stiluri muzicale – pop, muzică electronică, hip hop, rock, R&B. BTS, cunoscuți de asemenea și sub numele de Bangtan Boys,este o trupă sud-coreeană formată din șapte membri. Ei au debutat în 2013 și au câștigat mai multe premii. Cauți un magazin BTS în România de unde poți cumpăra produse BTS cu care poți suporta trupa ta preferată? Magazinul online Zipy îți aduce posibilitatea de a achiziționa produse BTS din străinătate, la prețuri accesibile. Aici poți găsi haine BTS în România.

Produse BTS – Îmbrăcăminte

tricou cu trupa bts

Cei din trupa BTS doresc să trimită un mesaj prin hainele pe care le poartă. Au un stil aparte, iar acest aspect este prezent și pe hainele marca BTS. Un tricou BTS poate fi o cale excelentă prin care poți ajuta trupa la răspândirea mesajului lor. Încrederea în sine. Unul dintre cele mai importante mesaje pe care cei de la BTS vor să îl facă auzit în toată lumea. Tricouri BTS se pot găsii în multe culori diferite, cu design specific, cu sau fără numele trupei.

trupa BTS si hanorace cu numele membrilor

Pentru sezonul mai rece se pot găsi și articole mai călduroase. De exemplu hanorace BTS. Un hanorac BTS este unul foarte special. Se pot găsi în diferite culori și modele interesante. Dar chiar dacă au un stil vestimentar aparte, cel mai important lucru pentru ei, este fericirea.

um membru din trupa BTS si doua tricouri in doua culori

RM, alias Kim Namjoon spunea la un interviu: 

“Este minunat să fii ambițios și să urmărești din ce în ce mai mult să fii fericit pe viitor, așa cum am trăit până acum, dar cred că una dintre cele mai frumoase metode de a trăi viața este să știi să te bucuri de ceea ce este în prezent.”

Accesorii BTS

Chiar dacă piața este plină de tricouri și hanorace, accesoriile cu BTS sunt produse care sunt căutate cu mare bucurie de fanii BTS. Aceste accesorii precum inele BTS, cercei BTS, sau poate un rucsac BTS, pot fi o alegere perfectă pentru tine.

rucsac cu sigla BTS

Dacă dorești să susții trupa BTS dar vrei ceva mai sofisticat, sau poate cauți ceva mai ieftin, Zipy e aici pentru tine! 

Articole similare

Comandă produse Riverdale în România Dacă ești fan și cauți produse Riverdale, dar nu le găsești, Zipy.ro vine în ajutorul tău! Aici poți găsi produse Riverdale care sunt livr...
Iepurașul de Paste are ceva special pentru tine an... Anul trecut credeam că anul acesta vom putea uita de epidemie și lucrurile vor reveni la normal. Din păcate lucrurile nu sunt chiar așa de simple. Spe...
6 accesorii esențiale pentru sezonul toamnă-iarnă ... Accesorii. Diferența dintre un outfit simplu și unul de invidiat. Nu este nevoie de o colecție mare de accesorii pentru a transforma un outfit. Acceso...
Proiectarea spațiului de lucru: idei, inspirație ș... Spațiile de lucru (birou) s-au transformat în locul unde ne pertrecem majoritatea zilei. Avem așteptări mari de la biroul nostru: intimitate, personal...