Zipy, primul magazin online din Romania care acceptă plățile și cu Bitcoin

Cumpărați produse din întreaga lume și plătiți cu Bitcoin!

Înscrieți-vă acum

Cu platforma Zipy, poți să faci cumpărături plătind atât cu Bitcoin, cât și cu cardurile de credit. Cumpărări ușoare de la Ebay, Amazon și AliExpress utilizând Bitcoin în Romania.

Bitcoin Cum să faceți prima dvs. achiziție cu Bitcoin?

Înscrieți-vă pentru pagina noastră și apoi accesați subsolul "Profilul meu" și dați clic pe "Sold". În acel moment veți primi instrucțiuni privind contul de depozit și raportul de depozit din contul dvs.

Prin confirmarea depunerii, suma va fi adăugată la soldul dvs. pentru a putea efectua achiziții. Atât de simplu!

image

Noi credem in comoditate. Am creat Zipy în modul cel mai simplu și mai prietenos. Achiziționarea are loc numai cu câteva clicuri și este foarte ușor să găsiți ceea ce căutați pe pagina noastră. Am tradus pentru dvs. tot ceea ce am putea traduce și credem că este mult mai ușor să găsiți produse în limba romană. Deci, dacă doriți să experimentați cumpărături intr-o metodă ușoară și mai rapidă, înregistrați-vă acum și faceți achizițiile dvs. instant și ușor!

4 246 310

produse comandate de utilizatori mulțumiți de la Zipy

Înscrieți-vă acum

Zipy este singura platformă din Romania, care este partener autorizat al Ebay, Amazon și AliExpress, care oferă achiziții sigure, certificate și directe din întreaga lume. Cumpărați direct, în limba romană, cu suport și livrare în Romania, toate produsele oferite de cei mai mari vânzători online, economisind timp.