Comenzile mele
0
Aliexpress
Aliexpress
eBay
eBay
EU Warehouse
EU Warehouse
Shein
Shein
TEMU
TEMU
Sub
Sub 5 Lei

Declarație de accesibilitate

Zipy funcționează și va continua să lucreze pentru a îmbunătăți și optimiza accesibilitatea și utilizarea informațiilor găsite pe site-ul zipy.ro, inclusiv făcând-o mai accesibilă și mai utilă pentru toți utilizatorii cu dizabilități. Zipy se află în prezent în proces de implementare a prevederilor și standardelor relevante ale standardului care a adoptat „Ghidul de accesibilitate a conținutului web 2.0 al consorțiului web mondial”. Site-ul nostru va fi revizuit și revizuit din când în când de software-ul adecvat și de utilizatorii cu dizabilități care vor revizui tehnologiile adaptate site-ului și comoditatea utilizării acestuia.

Deci, cum am făcut site-ul nostru accesibil?

  1. Computerul dvs. poate citi paginile web cu voce tare: Acest site permite computerului să citească cu voce tare conținutul perilor utilizând software-ul adecvat care vă permite să ascultați pagini web precum BrowseAloud etc.
  2. Utilizați, efectuați operațiuni pe site și cumpărați pe Zipy folosind doar tastatura: Acest site permite utilizarea tastelor rapide pentru a îmbunătăți orientarea, a obține informații și a efectua operațiuni pe site-ul Zipy. În multe dintre paginile noastre puteți găsi o tastă „Continuare” care vă permite să continuați cu pagina următoare sau să reveniți la ecranul anterior. Tastele inteligente și alte taste de control vor fi, printre altele, în funcție de browserul utilizat și de versiunea sa.
  3. Creșterea textului de pe site: Astăzi, folosind aproape orice browser modern, este posibil să măriți și să reduceți textul de pe site, chiar și prin utilizarea numai a aprinderii computerului. Mărire suplimentară: dacă mărirea textului utilizând browserul nu este suficientă pentru a putea fi citită pe pagina web, puteți mări textul folosind bara de accesibilitate.
  4. Schimbarea fundalului și a culorii textului: pentru cei cărora le este greu să citească conținutul de pe site din cauza culorii de fundal, a culorii textului sau a contrastului dintre ele, puteți schimba acum culorile folosind bara de accesibilitate, care funcționează la majoritatea browsere web moderne.

Accesibilitatea site-ului Zipy este un proces continuu, așa că vom fi bucuroși să primim feedback cu privire la utilizarea site-ului web, unde este posibil să devenim mai eficienți și ce se poate modifica pentru a-l face mai accesibil. Pentru orice alte întrebări sau nelămuriri, ne puteți contacta la [email protected].