Aliexpress
Aliexpress
eBay
eBay
EU Warehouse
EU Warehouse
Shein
Shein
TEMU
TEMU
Sub
Sub 5 Lei

Zipy unește cele mai mari magazine de lanț

Lucrăm pentru un singur scop - simplificarea
procesului de comandă din străinătate.

Povestea  noastră

Nu suntem singurii - prietenii, cunoștințele și membrii familiei s-au confruntat, de asemenea, cu procese greoaie de comandă, încercări nereușite de a obține o rambursare și servicii indiferente și chiar nerespectuoase pentru clienți din marile magazine.

În ciuda tuturor beneficiilor, am continuat să avem probleme de cumpărare din străinătate. Ne-au lipsit două lucruri: simplitatea și transparența.

Am devenit dependenți de cumpărăturile din străinătate cu ani înainte să înființăm Zipy. Prețurile care ne economisesc bani și selecția în străinătate depășesc selecția din orice magazin sau lanț de magazine din țară.

Prin urmare - am decis să înființăm Zipy.
Zipy este un site care oferă o soluție la toate problemele implicate în comandarea produselor din străinătate. Obiectivul era clar - de a permite clienților din România să se bucure de toate avantajele eBay, Ali Express și Amazon simplu și rapid și fără complicații inutile. Am deschis Zipy în 2013 și dacă cineva ne-ar spune că în câțiva ani, site-ul va deveni o arenă de cumpărături în care sute de mii de români intră regulat, ne-am ciupi și cine ne-a spus asta ... Și iată-ne :)

Beneficiile Zipy

  • Nu trebuie să vă înregistrați pentru site înainte de a plasa o comandă. Înregistrarea se face în timpul primei achiziții de pe site și sistemul vă identifică ulterior. Sistemul vă recunoaște mai târziu, astfel încât să vă puteți bucura de acces ușor și rapid la toate magazinele care sunt pe Zipy.

  • Există întodeauna cineva cu care să vorbiți - serviciul pentru clienți român Zipy vă va ajuta cu plăcere cu orice întrebări și vă va însoți din momentul achiziției până la primirea produsului și nu numai.

  • Protecție vamală - un serviciu unic al Zipy care, după cum sugerează și numele său, vă protejează de impozitele vamale și alte taxe de import. Serviciul vă oferă o rambursare integrală dacă comanda dvs. este obligată să plătească taxe.

  • Urmărirea comodă a comenzilor în timp real - o zonă dedicată de pe site vă permite să vizualizați toate comenzile, chiar și în străinătate, și să purtați o conversație cu vânzătorii și să aflați starea de livrare.

Sucursalele Zipy din Israel și Europa

Contactați-ne prin e-mail, răspundem întotdeauna
office-photo
Romania, Bucharest[email protected]
office-photo
Cyprus, Nicosia[email protected]
office-photo
Israel, Beer Sheva[email protected]
office-photo
Portugal, Lisbon[email protected]

Scopul  nostru

Confort și simplitate

Credem în simplitate. Am construit sistemul în cel mai simplu și mai prietenos mod posibil. Achiziția se face cu câteva clicuri de mouse și este foarte ușor de înțeles cum funcționează site-ul. Am tradus tot ceea ce ar putea fi tradus - este mult mai ușor să răsfoiți produsele atunci când categoriile sunt într-o limbă familiară.

Îmbunătățire continuă

Zipy se străduiește întotdeauna să îmbunătățească sistemul. În fundalul site-ului dezvoltăm mecanisme care ne ajută să înțelegem cum puteți economisi nu numai bani la cumpărături, ci și în timp ce cheltuiți căutând produse care vă interesează. Ne străduim să prezentăm utilizatorilor noștri cele mai relevante produse pentru căutarea lor. Focus grupurile ne ajută să evidențiem locurile care pot fi îmbunătățite și suntem întotdeauna atenți la sugestiile surferilor pentru a face sistemul și mai convenabil și mai intuitiv.