Despre noi

Zipy unește cele mai mari magazine online. Lucram cu un singur scop:

Efectuarea mai simpla a procesului de cumpărături online.

Deseori ne întreabă prietenii, familia, cunoscuții: "Cum pot comanda de pe eBay?" - "Pentru a o suta oara ..."

history-icon Să începem cu o mărturisire:

Am fost dependenți de piețele străine cu ani înainte de crearea companiei Zipy, deoarece ele sunt simple, economice și alternativele sunt mult mai multe decât din magazinele sau lanțurile din România. Dar cu toții ne-am confruntat cu greutatea de a cumpăra din marile magazine. De asemenea, prieteni, cunoștințe și rude care se confruntă cu procesul comenzilor îndelungate și complexe, încercări eșuate de a obține o rambursare și atitudini indiferente sau degradante din partea serviciului pentru clienți. Așa că am decis să construim Zipy - o platformă care ar rezolva toate problemele legate de comenzile de produse din străinătate, scopul a fost acela de a permite tuturor clienților noștri să se bucure de beneficiile eBay, AliExpress și Amazon, fără dureri de cap inutile și disconfort.

Anton Goldstein - VP Marketing
Andrei Plotkin - VP Tehnologii
Dima Makarenko - CEO

Dacă cineva ne-ar fi spus acum câțiva ani că Zipy ar deveni platforma de cumpărături preferată pentru sute de mii de clienți, ne-am fi muscat singuri - și pe cel care ar spune asta ... dar iata-ne :)

Anul înființării
2013

Anul înființării

Bunuri
500 de mii

De produse adăugate pe pagină pe zi

מוצרי
1.8 milioane

De produse comandate de utilizatori Zipy fericiți

Ce poti cumpara de la Zipy?

Amazon

America și Europa împreună! Amazonul se concentrează pe cele mai bune produse de pe piața americană și europeană - aici găsiți toate mărcile originale, chiar și cele care nu există în magazine în Romania. Amazon pune accent pe calitate și oferă îmbrăcăminte de firma și electronice, modă și lifestyle, cărți și altele. Veți observa că multe dintre produsele Amazonului pe care le veți găsi la Zipy, sunt furnizate fără taxe suplimentare sau de transport, deoarece sunt expediate din țările din Uniunea Europeană!

Căutați produse în Amazon
Aliexpress

AliExpress unește întreprinzatorii din China cu consumatorii din întreaga lume. Magazinul este o adevărată oportunitate pentru oricine dorește să economisească, deoarece toate produsele sunt create în China, iar prețurile lor sunt proporționale. Nu există produse de marcă pe AliExpress. Veți găși literalmente totul la prețuri incredibile și direct din China!

Căutați produs în Aliexpress
eBay

Ebay este o combinație a pieței și a centrului comercial, care dispune de tot. Mărci, îmbrăcăminte, cosmetice, antichități, accesorii, colecții, componente și alte produse din toate categoriile concentrate într-un vast magazin online. Veți observa ca multe dintre produsele Ebay pe care le veți gasi la Zipy, sunt oferite fara taxe și tarife suplimentare, fiindcă sunt expediate în Romania din țările Uniunii Europene!

Căutați produs în EBay

Ce este Zipy:

Bogata listă a lui eBay, atractivitatea ofertelor oferite de Aliexpess și calitatea incombatabilă a lui Amazon sunt disponibile pentru tine pe o platforma acum și la prețurile extraordinare de afară.

Avem un sistem prietenos care vă permite să comandați produse din exterior într-un mod ușor și să vă bucurați de ce este mai bun din ambele lumi.

Nu trebuie să vă înregistrați pentru a efectua o comandă. Înregistrarea se realizează automat în timpul primei comenzi. După vă puteți conecta la contul dvs. oricând și puteți avea acces ușor la toate magazinele mari și la toate produsele găzduite în Zipy.

Există un grup în care puteți să scrieți în limba română- Zipy va avea grijă să vă ajute cu orice întrebări și să vă conducă de la momentul achiziției până la momentul primirii comenzii dvs. și chiar după ce ați primit comanda.

Puteți să comandați cu cărți de credit, debit, preplătit, chiar și cu Bitcoin. Puteți folosi orice tip de card, chiar și cele care nu au valabilitate internațională, cu excepția cărților de credit non-euro, American Express și Paypal.

Scutul tarifelor. Acest serviciu unic "protejează" consumatorul de tarife adiționale. Mii de produse pe pagină noastră sunt scutite de taxele vamale dacă provin din țări care fac parte din Uniunea Europeană. O iconiță este prezentată lângă produsele de tipul acesta.

Metodă simplă de tracking. Cea mai importantă pagină în contul dvs. care vă permite să vizualizați comenzile, să contactați vânzătorul sau să urmăriți statusul comenzilor.

Persoanele minunate din spatele lui Zipy:

yael
Yael Barak Manager de proiect
vova
Vladimir Khlopitsky Manager de conținut
anton
Anton Goldstein Șeful departamentului de Marketing
andrey
Andrei Plotkin Director Tehnic
dima
Dima Makarenko CEO
dana
Dana Sharbaf Șeful departamentului Serviciul Clienți
misha
Mikhail Kacherov Designer de produs
yonat
Yonat Haron Technical Support Specialist
omri
Omri Maabari Marketing Communications Specialist
katya
Katya Usanov Technical Support Specialist
odin
Odin Golden Retriever leneș și obosit

Ușurință și simplitate

Noi credem în simplitate. Am construit sistemul într-o manieră pe cât se poate de simplă și prietenoasă. Achiziționarea se efectuează după câteva clicuri de mouse, și este foarte ușor de înțeles cum funcționează site-ul. Am tradus pentru dvs. tot ceea ce se putea traduce – este mult mai ușor de vizionat atunci când categoriile sunt într-o limbă cunoscută.

Eficientizare

Compania Zipy întotdeauna tinde să îmbunătățească sistemul. Pe fondul activităților curente, noi dezvoltăm mecanisme, care vin în ajutorul nostru pentru a înțelege cum putem să vă economisim, nu doar bani pe cumpărături, ci și timpul pe care îl pierdeți în căutarea produselor care vă interesează. Ne străduim să prezentăm utilizatorilor noștri produsele cele mai relevante. Focus grupurile ne ajută să punctăm lucrurile ce pot fi îmbunătățite, pentru a face sistemul și mai comod și intuitiv în ochii utilizatorului.

Ne bucurăm să vă stăm la dispoziție și sperăm că am reușit să vă oferim o experiență specială aici la Zipy.

Cu drag, Echipa Zipy.

Înregistrează-te pentru a primi 7 produse fantastice pe e-mail, pe zi!