Ce facem

Zipy, este o platformă care oferă clienților posibilitatea de a cumpăra produse din străinătate printr-o modalitate comodă. Aici veți putea comanda produse direct de pe site-uri precum: Amazon, Ebay, etc. Nu este necesar să deschideți un cont pe fiecare site în parte, nu sunt necesare PayPal și serviciile de expediere externe, noi vă furnizăm toate aceste servicii într-un singur loc – la noi. Funcționăm doar ca platformă de legătură, ceea ce înseamnă că produsele sunt furnizate de către vânzători prin intermediul platformelor prezentate.


Ușurință și simplitate

Noi credem în simplitate. Am construit sistemul într-o manieră pe cât se poate de simplă și prietenoasă. Achiziționarea se efectuează după câteva clicuri de mouse, și este foarte ușor de înțeles cum funcționează site-ul. Am tradus pentru dvs. tot ceea ce se putea traduce – este mult mai ușor de vizionat atunci când categoriile sunt într-o limbă cunoscută.


Eficientizare

Firma Zipy întotdeauna tinde să îmbunătățească sistemul. Pe fondul activităților curente, noi dezvoltăm mecanisme, care vin în ajutorul nostru pentru a înțelege cum putem să vă economisim, nu doar bani pe cumpărături, ci și timpul pe care îl pierdeți în căutarea produselor care vă interesează. Ne străduim să prezentăm utilizatorilor noștri produsele cele mai relevante.

Focus grupurile ne ajută să punctăm lucrurile ce pot fi îmbunătățite, pentru a face sistemul și mai comod și intuitiv în ochii utilizatorului.


Ne bucurăm să vă stăm la dispoziție și sperăm că am reușit să vă oferim o experiență specială aici la Zipy.


Salutări, echipa managerială.