Despre noi

Zipy unește cele mai mari magazine online. Lucram cu un singur scop:

Simplificarea procesului de cumpărături online.

Deseori ne întreabă prietenii, familia, cunoscuții: "Cum pot comanda de pe eBay?" - "Pentru a o suta oara ..."

history-icon Să începem cu o mărturisire:

Am fost dependenți de piețele străine cu ani înainte de crearea companiei Zipy, deoarece ele sunt simple, economice și alternativele sunt mult mai multe decât în magazinele sau lanțurile din România. Dar cu toții ne-am confruntat cu greutatea de a cumpăra din marile magazine.

De asemenea, prieteni, cunoștințe și rude care se confruntă cu procesul comenzilor îndelungate și complexe, încercări eșuate de a obține o rambursare și atitudini indiferente sau degradante din partea serviciului pentru clienți.

Așa că am decis să construim Zipy - o platformă care ar rezolva toate problemele legate de comenzile de produse din străinătate, scopul fiind acela de a permite tuturor clienților noștri să se bucure de beneficiile eBay, AliExpress și Amazon, fără dureri de cap inutile și disconfort.

Anton Goldstein - VP Marketing
Andrei Plotkin - VP Tehnologii
Dima Makarenko - CEO

Dacă cineva ne-ar fi spus acum câțiva ani că Zipy ar deveni platforma de cumpărături preferată pentru sute de mii de clienți, ne-am fi muscat singuri - și pe cel care ar spune asta ... dar iata-ne :)

Anul înființării
2013

Anul înființării

bunuri
500 de mii

De produse adăugate pe site, zilnic

מוצרי
1.8 milioane

De produse comandate de utilizatori Zipy fericiți

Ce poți cumpăra de pe Zipy?

Amazon

America și Europa împreună! Amazon se concentrează pe cele mai bune produse de pe piața americană și europeană - aici găsești toate mărcile originale, chiar și cele care nu există în magazine în Romania.

Amazon pune accent pe calitate și oferă îmbrăcăminte de firmă, electronice, modă și lifestyle, cărți și altele.

Vei observa că multe dintre produsele Amazon pe care le vei găsi pe Zipy, sunt furnizate fără taxe suplimentare sau de transport, deoarece sunt expediate din țările din Uniunea Europeană!

Caută produse de pe Amazon
Aliexpress

AliExpress unește întreprinzatorii din China cu consumatorii din întreaga lume. Magazinul este o adevărată oportunitate pentru oricine dorește să economisească, deoarece toate produsele sunt create în China, iar prețurile lor sunt proporționale.

Nu există produse de marcă pe AliExpress. Vei găși literalmente totul la prețuri incredibile și direct din China!

Caută produse de pe Aliexpress
eBay

ebay este o combinație dintre o piață și un centrului comercial, care dispune de tot ce ți-ai putea dori. Mărci, îmbrăcăminte, cosmetice, antichități, accesorii, colecții, componente și alte produse din toate categoriile, concentrate într-un vast magazin online.

Vei observa că multe dintre produsele ebay pe care le vei gasi pe Zipy, sunt oferite fără taxe și tarife suplimentare, fiindcă sunt expediate în Romania din țările Uniunii Europene!

Căută produse de pe eBay

Ce este Zipy:

Lista bogată de produse de pe eBay, atractivitatea ofertelor de pe Aliexpess și calitatea incombatabilă a produselor de pe Amazon sunt disponibile pentru tine pe o platforma acum și la prețurile extraordinare de afară.

Avem un sistem prietenos care îți permite să comanzi produse din străinătate într-un mod ușor și să te bucuri de ce este mai bun din ambele lumi.

Nu trebuie să te înregistrezi pentru a plasa o comandă. Înregistrarea se realizează automat în timpul primei comenzi. După, te vei putea conecta la contul tău oricând și vei avea acces ușor la toate magazinele mari și la toate produsele găzduite pe platforma Zipy.

Oferim suport în limba română - Zipy va avea grijă să te ajute cu orice întrebări ai avea înainte să plasezi comanda, până în momentul în care o primești și chiar și după ce ai primit-o.

Poți să plasezi comenzi folosind carduri bancare: debit, credit, pre-plătite, chiar și cu Bitcoin. Poți folosi orice tip de card, chiar și cele care nu au valabilitate internațională, cu excepția serviciului Paypal

Scutul tarifelor. Acest serviciu unic te "protejează" de tarife adiționale. Mii de produse pe site-ul nostru sunt scutite de taxele vamale dacă provin din țări care fac parte din Uniunea Europeană. Vei găsi o iconiță lângă produsele de tipul acesta.

Oferim o metodă simplă de tracking. În contul tău vei avea posibilitatea să vizualizezi comenzile, să contactezi vânzătorul sau să urmărești starea comenzilor tale.

Ușurință și simplitate

Credem în simplitate. Am construit site-ul într-o manieră cât se poate de simplă și prietenoasă. Achiziționarea se efectuează prin câteva clickuri de mouse, fiind foarte ușor de înțeles cum funcționează site-ul. Am tradus pentru tine tot ceea ce se putea traduce – este mult mai ușor să înțelegi ce cumperi atunci când categoriile sunt într-o limbă cunoscută.

Eficientizare

Aici la Zipy tindem întotdeauna să îmbunătățim sistemul. Pe fondul activităților curente, dezvoltăm mecanisme noi pentru a înțelege cum putem să te ajutăm să economisești, nu doar bani pe cumpărături, ci și timpul pe care îl pierzi căutând produsele care te interesează. Ne străduim să prezentăm utilizatorilor noștri produsele cele mai relevante. Focus grupurile ne ajută să punctăm lucrurile ce pot fi îmbunătățite pentru a face site-ul și mai ușor și intuitiv în ochii tăi.

Ne bucurăm să vă stăm la dispoziție și sperăm că am reușit să vă oferim o experiență specială aici la Zipy.

Ne bucurăm să îți stăm la dispoziție și sperăm că am reușit să îți oferim o experiență specială aici la Zipy.

Cu drag, Echipa Zipy.

Înregistrează-te pentru a primi 7 produse fantastice prin e-mail, zilnic!