Te protejăm de taxe vamale!

Clienții Zipy nu vor mai trebui să plătească taxe vamale când plasează o comandă. Te protejăm de toate cheltuielile suplimentare și nedorite.

Ai cumpărat ceva online și te-ai pus pe numărat zilele până va ajunge pachetul și dintr-o dată primești un mesaj de la autoritățile vamale informându-te că va trebui să plătești pentru a-ți primi comanda?
Parcă toată idea de a comanda din străinătate era să obții un preț mai bun, iar acum te confrunți cu taxe și cheltuieli la care nu te așteptai.. Nu este prea plăcut, nu-i așa?

Așa că la Zipy, am găsit soluția perfectă pentru tine.

De acum înainte, orice achiziție de pe Zipy este protejată de taxele vamale.

Cum funcționează?

Îți prezentăm serviciul “FĂRĂ TAXE”.

Poți achiziționa orice produs îți dorești de pe Zipy, iar dacă ești notificat de autoritățile vamale că va trebui să plătești taxe suplimentare, nu-ți face griji.

Achită factura, trimite-ne dovada plății, și o imagine cu eticheta (fiind vizibile numele, adresa, numărul de urmărire), iar noi îți vom rambursa întreaga contravaloare. E atât de simplu!

CUMPĂRĂTURI FĂRĂ TAXE PE ZIPY

Cum îmi primesc banii înapoi?

Dacă primești o înștiințare de plată a taxelor, amintește-ți să păstrezi chitanța, pentru a putea fi rambursat în totalitate de Zipy.

Fă o fotografie cu:

  1. Pachetul primit care arată detaliile (numele, adresa, numărul de urmărire).
  2. Dovada plății.

Trimiteți-ne imaginile prin formularul de contact.

Odată ce primim mesajul, îți vom returna întreaga sumă plătită pe taxe în contul tău Zipy. Te poți folosi de aceasta pentru următoarele cumpărături prin Zipy, sau să ți-o transferi înapoi pe cardul tău. Alege varianta care ți se potrivește!